Поліція Вінниці "накрила" кальян-бар, який працював під час карантину (ВІДЕО)

Заклад  працював вночі, ретельно маскуючи свою діяльність. На  момент прибуття поліції  всередині приміщення перебувало  понад  40  клієнтів,  в тому числі, семеро неповнолітніх. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка, поліцейські  постійно здійснюють контроль за дотриманням  діючих карантинних обмежень з боку суб’єктів господарювання та  громадян. Минулими  вихідними під час рейду з перевірки дотримання діючих карантинних обмежень нічними розважальними закладами, поліцейські  задокументували протиправну діяльність кальян-бару, який працював в закритому режимі. 


Серед відвідувачів кальян-бару були семеро неповнолітніх. З  ними та їх батьками проводять профілактичну роботу ювенальні поліцейські для недопущення такої поведінки в подальшому.


Поліцейські  притягли  20 відвідувачів, які порушили масковий режим та перебували без документів, до адміністративної відповідальності за ст.44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей).
 


Теги: поліція

Переглядів: 3085
Поширень: 1

Останні новини