Чи виростуть ціни на проїзд у маршрутках Вінниці? (ВІДЕО)


Вінницькі перевізники відмовляються виїжджати на маршрут через  тому що не можуть утримувати транспорт, оплачувати зарплати водіям, заробляти гроші для своїх родин. Єдиний вихід для них, щоб втриматись на плаву - підвищення вартості проїзду. 

Востаннє вартість проїзду переглядали більше двох років тому. У 2018 порахували, аби покрити всі витрати і отримати мінімальний дохід, пасажири мали б заплатити майже 8 гривень. Але вони дослухались до рекомендації фахівців міськради та встановили вартість поїздки у 6 та 5 гривень. Нині ж економічна криза поставила маршрутників на межу виживання.

Ми проведемо ретельний аналіз усіх складових витрат, які озвучують перевізники, проаналізуємо тарифи, які запропонували перевізники на предмет її економічної обґрунтованості, детально вивчимо кожну статтю, як ростуть витрати, на скільки вони правильно зазначені та після того виконавчий комітет зможе прийняти рішення щодо встановлення нового тарифу і його розмірів, - зазначає директор департаменту економіки та інвестицій міськради Максим Мартьянов

Деталі в сюжеті каналу ВІТА: 



Переглядів: 2756
Поширень: 1

Останні новини