Цього року з'являться мобільні сервіси «АТБ» і буде зведено більше сотні інноваційних магазинів у чорному дизайні

Новий рік остаточно вступив у свої права. Жителі Вінниці й області відсвяткували його і по новому, і по старому стилю (звісно, наскільки це було можливо в умовах карантинних обмежень і суворих заборон). Прийшов час забути всі складності минулого року та почати будувати плани на нинішній. Тим більше, що він принесе нам чимало змін і нововведень. Уже найближчими місяцями завершиться адаптивний карантин і почнеться масова вакцинація. Багато країн відкриють свої кордони для наших туристів. Чимало цікавого та важливого готує в 2021-му більш ніж чотирьом мільйонам своїм клієнтів, у тому числі й вінничанам, незмінний лідер вітчизняної галузі роздрібної торгівлі – «АТБ». Плани  корпорації на поточний рік містять і досить очікувані пункти (подальше розширення географії присутності, відкриття комфортних магазинів, підвищення рівня сервісу), і впровадження інноваційних диджитал-технологій у сферу ритейлу. Розповімо про все докладніше.

На відміну від минулого року, коли пріоритетним було розширення торговельної мережі «АТБ-Маркет» переважно на заході країни, 2021-й порадує новими супермаркетами жителів інших українських областей.  

Збільшення кількості магазинів планується в невеликих населених пунктах, де люди хочуть купувати якісні продукти за максимально доступними цінами. Першими приймуть покупців нові супермаркети «АТБ» у містечках із населенням сім тисяч жителів і більше. Також будуть відкривати магазини в передмістях обласних центрів, невеликих населених пунктах, розташованих поблизу автомагістралей, і курортних зонах.

За рік планують відкрити 120 супермаркетів – і під кінець року вся територія країни буде рівномірно покрита мережею цих магазинів.

Зараз у 308 містах і селищах 24 областей  України, включаючи й Вінницьку, працюють 1203 магазини «АТБ». Асортимент кожного з них перевищує 3,5 тисячі найменувань гарантовано свіжих продуктів і якісних товарів першої необхідності. Ціни в маркетах найбільшої за багатьма показниками торговельної мережі країни завжди нижчі за середньоринкові на 10–15%. Якщо купувати акційні пропозиції (товар дня, товар тижня і т. п.) і брати участь у бонусній програмі, то заощадити можна 40%, а іноді навіть 50%.

Так відбувається завдяки тому, що корпорація оптимізує бізнес-процеси, пропонує великий асортимент продукції власних торгових марок, працює з виробниками напряму, впроваджує сучасні енергоощадні технології, створила одну з найбільш розвинених у країні логістичних інфраструктур (має власні мультитемпературні складські центри європейського зразка, свій вантажний автопарк чисельністю більш як 700 машин та ін.). У році, що настав, корпорація планує ввести в експлуатацію новий розподільний центр у Харківській області, а також розпочати будівництво ще одного такого РЦ у Хмельницькій.

Що стосується диджитал-рішень, то до відкритого торік першого в країні продуктового інтернет-магазину «АТБ» повного циклу в 2021-му додадуть запуск власного мобільного застосунка, який об'єднає всі вже запущені диджитал-сервіси: «Скануй та купуй», «АТБ Pay», програму лояльності та ін.

Цінова політика «АТБ» залишається незмінною більш ніж чверть століття – з моменту заснування компанії – і є відмітною рисою магазинів цієї мережі, які полюбили мільйони громадян, включаючи й жителів Вінниці. Європейський  рівень обслуговування, зручність торгових залів, впровадження онлайн-сервісів, безперебійна поставка гарантовано свіжої продукції, можливість заощаджувати – це конкурентні переваги цієї мережі. Купувати товари в «АТБ» зручно та вигідно!

Крім виконання своєї основної соціальної місії (безперебійно поставляти українцям якісні продукти за доступними цінами), компанія також відіграє важливу роль у розвитку місцевої інфраструктури, є найбільшим платником податків у галузі. Особливо це відчутно після реформи децентралізації, коли значно більший відсоток зібраних податків і зборів залишається на місцях – у розпорядженні місцевих органів влади. Це означає, що справно сплачені лідером вітчизняної галузі роздрібної торгівлі солідні податкові відрахування допомагають розвитку інфраструктури нашої Вінниці й області.


Переглядів: 3923
Поширень: 1

Останні новини