Ортопедичні устілки, кому вони потрібні

Люди різні, і дехто проживе все життя без травм або болів в ногах або нижніх кінцівках.  Устілки у взуття від Ортомедіка допомагають перерозподілити тиск. Якщо ви страждаєте або відчуваєте якусь біль в стопах або ногах, ортопедичний матеріал може бути саме тим, що вам потрібно.  Найкраще проконсультуватися з вашим ортопедом, який проведе ретельну оцінку, зібравши анамнез болю та призначить подальше біомеханічне обстеження.  Таким чином, ортопед зможе вказати правильний напрямок, якщо вам допоможуть ортопедичні вироби та які альтернативні методи лікування ви можете спробувати.

Нижче ми зібрали ознаки проблем, з якими вам можуть допомогти спеціальні устілки.

Ви страждаєте від болю в ногах або набряків

Якщо ви відчуваєте біль або набряк стопи під час або після активності, стоячи або в процесі простих повсякденних дій, це ненормально, і вам не слід миритися з непотрібними больовими відчуттями. Радимо звернутися до ортопеда, який оцінить вашу проблему і допоможе визначити, чи варто вам використовувати допоміжні засоби, а також надасть інші важливі поради.

У вас була травма

У випадку, коли ви недавно отримали травму нижньої кінцівки - стегна, коліна, ноги або щиколотки, це може вплинути на те, як ви ходите або бігаєте, і в результаті ви можете компенсувати і страждати від іншого болю.  Це може вплинути на тиск, який ви надаєте на ступні, та призвести до перевтоми інших ділянок ступень і гомілок. В цьому випадку є сенс купити ортопедичні устілки.  Ортопедія може допомогти обмежити і контролювати надмірне рух стопи і розвантажити хворобливі ділянки.  Це також може допомогти знизити ймовірність виникнення болю або травм.

Ваше взуття нерівномірно зношене

Подивіться на протектор вашого взуття.  Хоча більша частина нашого взуття починає зношуватися після того, як ми в ній провели багато часу, нерівномірне зношування протектора на одній стороні взуття більше, ніж на інший, або відмінності між двома черевиками можуть бути ознака того, що ваша ступня занадто сильно перекочується всередину або назовні.  Якщо вставити ортопедичний матеріал в взуття, він допоможе перерозподілити тиск і розвантажити ділянки, які відчувають підвищений тиск.

Ви відчуваєте різкий біль під п'ятою

 біль в п'ятах, особливо коли ви вперше встаєте вранці. Це, також, не повинно бути нормальним явищем протягом дня.  Часто ортопедичні пристрої можуть бути рекомендовані поряд з іншими видами лікування, щоб зняти тиск, що проходить через п'яту, і перерозподілити тиск під ногою.

Ми бачимо безліч людей, які скаржаться на болі в ступнях і гомілках.  Ортопедія - відмінний спосіб зняти навантаження з перевантажених ділянок ніг і ступень.


Переглядів: 2002
Поширень: 0

Останні новини