Риба чи м'ясо? М'ясо чи риба? Вирішальний раунд битви смаків!

Ніжна та ароматна рибка чи соковите і поживне м’ясце? Чому ви надасте перевагу? Що пеститиме ваші смакові рецептори більше? Ви дізнаєтесь про це вже 4 липня, якщо потрапите на битву титанів вінницької кулінарії, яка відбудеться у гастро-пабі «Батискаф». На арені справжньої гастрономічної битви за м’ясо гратиме неперевершений і харизматичний шеф-кухар «Батискафу» Резо Теймуразов, а за рибу виступатиме шеф-кухар ресторану «Aura» Андрій Леженко.

20 червня відбувся перший раунд гастро-битви і тепер на нас очікує вирішальний раунд! Резо, що працює у кращому морському закладі міста покаже клас у м’ясному розмаїтті, а Андрій, який частіше готує м'ясо, продемонструє, що рибні страви у нього виходять не гірше. Досвідчені шеф-кухарі в «Батискаф» пригощатимуть вишуканими стравами, а вас запрошують насолодитись! Ціна квитка – 500 грн  (у вартість входить дегустація всіх страв). Встигніть придбати квитки в «Батискафі»!

У середу на літній терасі «Батискафу» на Вас чекатимуть шість свіжих страв з під ножа – кожен з шефів готуватиме по три страви: закуску (це буде карпачо!), салат і основну страву з м’яса чи риби. Завершальним акцентом стане десерт – тирамісу від нової десертної майстерні @Мус-Мус. За крафтові напої відповідальний бренд-бартендер Vitos Zagorodniy. Чудовий музичний супровід і приємну атмосферу створить саксофоніст Yevhen Popel. Вести вечір буде фуд-блогерка і дослідниця Подільської кухні Олена Павлова. Початок 4.07.2018 о 19-00. Довідки за телефоном: 096 570 5013.


Теги: ресторани

Переглядів: 4152
Поширень: 1

Останні новини