У Вінниці пройшов чемпіонат міста з хокею

У понеділок, 22 лютого у Вінниці розпочався чемпіонат міста з хокею серед чоловіків. У турнірі приймають участь ветерани та молодь. Змагання проходять у Льодовому клубі Центрального парку.  

Про це повідомляють у відділенні Національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області. 

“Цього разу, окрім основного ветеранського чемпіонату, ми проводимо ще й молодіжний. Зазвичай такі змагання відбуваються у великих містах - Києві та Харкові, але ми вирішили спробувати також. Ініціативу проявила сама молодь, тому відповідальними є саме вони. Таким чином готуємо команду на можливі міжнародні змагання. А оскільки ветеранам складно боротися проти молоді, то вирішили розділити ці розіграші”, — розповів президент Вінницької обласної федерації хокею Володимир Давидюк. 

В основному турнірі грають 8 команд, в молодіжному - 4. Серед молоді змагаються учасники з Хмельницького. До змагань допускаються не лише аматори, але й діючі професіонали, які під час карантину перебувають у Вінниці. На трибунах дозволили й вболівальникам. Вхід на захід був вільний. 

Молодіжні команди:  

“Сніжний барс”,  

“Діадема”, 

“Юність”, 

Команда з Хмельницького. 

Ветеранські команди: 

“Маяк”,  

“Арсенал”,  

“Спартак”,  

“Діадема”,  

“Легіон”,  

“Гайдамаки”,  

“Мегамолл”, 

“Проскурів” (Хмельницький). 

“Наразі нових команд не з’явилося. Але добре, що в нинішніх умовах збереглися старі учасники. До літа проведемо перше коло серед ветеранів, а восени - друге. Молодь же гратиме у чотири кола”, — додав Володимир Давидюк. 

 

 

 
 


Теги: Спорт

Переглядів: 1632
Поширень: 0

Останні новини