На Вінниччині п’яні чоловіки задушили свого товариша  

Сварка між трьома чоловіками сталася 9 березня у селі Заболотне Тульчинського району. У поліції зауважили, що конфлікт стався через гроші, під час якого один зі зловмисників задушив потерпілого. 

Тіло загиблого знайшли біля вхідних дверей сусіднього будинку. Під час огляду тіла потерпілого поліцейські виявили численні ушкодження, синці та забої, що свідчили про його насильницьку смерть. Крім цього, судово-медичним експертом встановлено, що чоловіка задушили. 

Як розповів заступник начальника слідчого управління обласного главку поліції Руслан Литвинюк, одного з підозрюваних затримали у цьому ж селі, а другого – у Києві. У вчиненому один з затриманих зізнався та розповів обставини вчинення вбивства. 

Попередньо встановлено, що чоловіки разом розпивали спиртні напої у будинку одного з підозрюваних. Раптово між ними виник конфлікт через гроші та бійка. Заспокоївшись, чоловіки розійшлись по домівках, але за кілька годин зловмисник вирішив піти до потерпілого за грошима. Там між чоловіками знову спалахнула сварка, під час якої підозрюваний задушив свого односельця. 

 Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину передбачено до 15 років позбавлення волі. Наразі обидва затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. 


Теги: кримінал

Переглядів: 1788
Поширень: 0

Останні новини