Цього тижня у Вінниці відбудеться відкритий чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе

Сьогодні, під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Крученюка відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення відкритого чемпіонату України з велосипедного спорту на шосе серед юніорів та юніорок.

Даний чемпіонат відбуватиметься відповідно до плану заходів та наказу Міністерства молоді і спорту України. Змагання триватимуть 4 дні – з 5 по 8 липня включно та проходитимуть на території міста Вінниці та Вінницької області. Участь у багатоденній гонці братимуть юнаки та дівчата віком від 16 до 18 років. Загалом організатори очікують, що участь у змаганнях візьмуть близько 80 хлопців та 50 дівчат з 15 регіонів України, де кожна команда нараховуватиме 5-7 учасників. Окрім того, враховуючи той факт, що це відкритий чемпіонат не виключена можливість участі у гонці спортсменів з-за кордону.

«Ми маємо забезпечити проведення чемпіонату на високому організаційному рівні і всі причетні до цього служби  повинні спрацювати злагоджено, адже проведення спортивних змагань державного рівня вимагає високого ступеня відповідальності», - зазначив ході засідання Олександр Крученюк.

Як зазначив начальник управління фізичної культури та спорту ОДА  Сергій Чернявський,  дане змагання є досить специфічним, адже відбуватиметься не у спортивній залі, а на шосе, де зовсім інші умови проведення.

В ході засідання присутні обговорили можливі маршрути руху спортсменів та організацію дорожнього руху на час проведення змагань. Окрім того детально обговорено питання забезпечення охорони громадського порядку та медичного супроводу під час проведення чемпіонату.




Переглядів: 3366
Поширень: 0

Останні новини