У Вінницькій області оштрафували 453 людей за порушення правил карантину

Протягом минулого тижня працівники поліції склали 453 адмінматеріали на порушників карантину,  з яких  45 на власників  розважальних закладів, 3 на перевізників. У Вінниці виявили три розважальних заклади, які працювали з порушенням карантинних вимог. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, поліцейські блоку превентивної  діяльності з початку запровадження карантинних обмежень проводять перевірки розважальних закладів з метою недопущення ними порушень запроваджених карантинних обмежень, зокрема, надання послуг  після 24 години. 

Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Зокрема, у Вінниці працівники поліції виявили нічний розважальний заклад, який попри встановлені карантинні обмеження організував для своїх відвідувачів дискотеку, - повідомили у поліції 

За результатами виявлених порушень протягом тижня поліцейські склали 453 адмінматеріали, з  них 408 постанов за перебування в громадських місцях, спорудах, громадському транспорті під час карантину без засобів індивідуального захисту.. 

З метою запобігання поширення  COVID-19 на території області такі рейди  з перевірки закладів харчування, розважальних закладів, нічних клубів, поліцейські Вінниччини проводять на постійній основі до завершення запроваджених карантинних обмежень. 


Переглядів: 1848
Поширень: 0

Останні новини