На Вінниччинні затримали чоловіка, який займався виготовленням амфетаміну

У суботу 27 березня у селі Козинці Турбівської територіальної громади оперативники затримали 37-річного чоловіка, у якого вилучили амфетамін, марихуану і обладнання для виготовлення психотропних речовин. 

За словами начальника Відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції Павла Дармограя, зловмисник раніше уже затримувався працівниками поліції за збут наркотиків, матеріали цього кримінального провадження наразі перебувають на розгляді у суді.

Попередньо встановлено, що 37-річний вінничанин приїжджав до родички у село, де виготовляв наркотичні речовини. У нього вилучили необхідне обладнання.

Також у зловмисника вилучили близько 40 грамів амфетаміну та марихуану.

Вінничанин затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового утримування. Сьогодні йому оберуть запобіжний захід. 

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Остаточна правова кваліфікація вчинкам зловмисника буде надана після проведення всіх необхідних експертиз та процесуальних дій. 

Триває досудове розслідування. 


Переглядів: 1765
Поширень: 0

Останні новини