328 тисяч гривень максимальної заборгованості: Вінницяміськтеплоенерго оприлюднили список найбільших боржників

Станом на 31 березня борг населення перед теплопостачальним підприємством "Вінницяміськтеплоенерго" сягає майже 145  млн. грн. Про це повідомляється на сайті підприємства.

“Звертаємо увагу, що КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» зобов`язане оплачувати за ресурси, необхідні для надання послуг споживачам, це і електроенергія, і холодна вода, і заробітна плата працівникам, які і вдень і вночі працюють, щоб у Ваших домівках було тепло, і розрахунок перед НАК «Нафтогаз України» за спожитий природний газ, і закупівля обладнання для виконання аварійних та планових ремонтних робіт. А розрахунок підприємства з НАК «Нафтогаз України» та оплата інших вищезазначених ресурсів напряму залежить від розрахунку споживачів за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання”, - зазначають на сайті «Вінницяміськтеплоенерго». 

Як “антиприклад” підприємство оприлюднило адреси ТОП-10 боржників, які на своїх  особових рахунках накопичили  рекордні суми несплати за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання: 

328 тис. грн - заборгував «рекордсмен» серед боржників  по вул. М. Шимка, 32.  

288 тис. грн - боргують мешканці квартири по вул. Шмідта, 34.

278 тис. грн - майже на 10 тисяч менше  порівняно з попередньою адресою накопичили борг  вінничани однієї з осель  по вул. Шмідта, 36.

 267 тис. грн. – також з різницею у 10 тис. грн боргу мають на особовому рахунку  по вул. Пирогова, 59а.

249 тис. грн. -  боргують по вул. М. Шимка, 34.

235 тис. грн. – по вул. Баженова, 28;

233 тис. грн. – по вул. Жуковського, 10;

224 тис. грн. -  по проїзду Станіславського, 2А;

218 тис. грн. – по вул. Київська, 12;

майже 200 тис. грн. – по вул. О. Антонова, 54/1.

«Вінницяміськтеплоенерго» повідомляє, що постійно проводить роботу по боротьбі з заборгованістю. Вона ведеться у кілька етапів:

спочатку працівники служби збуту розносять попередження споживачам про необхідність погасити заборгованість;

підприємство йде назустріч навіть злісним неплатникам, пропонуючи можливість реструктурувати борг і оплатити його частинами.;

якщо вичерпано всі важелі впливу, коли споживач повинен погасити борг добровільно, за справу береться юридично-договірна служба, вирішуючи справи в судовому порядку.

Нагадаємо: оплачувати рахунки необхідно в повному обсязі до 20 числа щомісяця. 



Переглядів: 2059
Поширень: 0

Останні новини