Велодоріжки, світлодіодні світильники та камери відеоспостереження: у Вінниці триває капремонт Сабарівського шосе

Ремонт розпочався в березні 2021 року, про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.  Під час ремонтних робіт буде оновлено більше 1,5 кілометрів дороги за комплексним підходом. 
У ході робіт передбачено:

 ремонт проїзної частини з її розширенням  оновлення тротуарів  влаштування велодоріжки  збільшення кількості опор вуличного освітлення  заміна світильників на світлодіодні  встановлення павільйонів на зупинках громадського транспорту  освітлення пішохідних переходів  монтаж камер відеоспостереження  заміна мереж водопостачання та водовідведення  влаштування дощової каналізації  висадження молодих саджанців клена та кущів  забезпечення стандартів доступності для маломобільних груп населення.

 


На сьогодні виконано вже 25% запланованого. 
 
Сабарівське шосе – це магістральна вулиця районного значення. Окрім того, сполучає два мікрорайони - Академічний та Сабарів - з рештою міста. Дорога веде до важливих об’єктів інфраструктури: Сабарівської ГЕС, муніципального автопарку, а також дитячого садка і місцевого клубу. По шосе курсує громадський транспорт. 
 
“Після завершення робіт на цьому об’єкті в одну лінію з’єднаються вже відремонтовані вулиці – Пирогова-Сабарівське шосе-Черняховського та Гніванське шосе. Оновленою інфраструктурою на Сабарівському шосе водії, пішоходи та велосипедисти зможуть користуватися вже до кінця цього року. Наша мета - створити комфортні та безпечні умови для всіх учасників руху”, - зазначає Сергій Моргунов



Переглядів: 2505
Поширень: 2

Останні новини