Понад 430 доз метадону вилучили вінницькі поліцейські у зловмисника, який займався закладками

У дворі багатоповерхівки по вулиці Винниченка 2 квітня оперативники затримали 23-річного молодика з розфасованими згортками метадону. Слідством встановлено, що кристалічну психотропну речовину зловмисник розповсюджував у Вінниці шляхом закладок.    

Як розповів начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, у ході відпрацювання оперативної інформації, що житель Тульчина займається збутом метадону на території обласного центру, працівники поліції затримали 23-річного підозрюваного. У нього оперативники вилучили понад 80 доз психотропної речовини, розфасованої для закладок. 

Під час проведення невідкладного обшуку у квартирі, яку подобово винаймав затриманий, працівники поліції вилучили ще 350 згортків для закладок. Вилучена психотропна речовина направлена на експертизу.

Відомо, що правопорушник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Наразі він затриманий у процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.  


Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 180 тисяч гривень.


Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 8 років позбавлення волі.
 



Переглядів: 2051
Поширень: 0

Останні новини