У Вінниці склали 5 протоколів за порушення протиепідеміологічних заходів безпеки у маршрутках

У березні цього року фахівці Вінницького міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, спільно з представником КП "Муніципальна варта" Вінницької міської ради, провели  моніторингові обстеження транспортних засобів (маршруток), які надають послуги з перевезення пасажирів на території м. Вінниця.


Загалом обстежили 46 маршруток та такими рейсами: 1-А, 2-А, 14-А, 16-А, 17-А, 17-Б, 20-А, 22-А, 23-А, 28, 32.


"На момент обстеження не у всіх маршрутках були наявні антисептики та нагадування про необхідність використання засобів індивідуального захисту поруч з пасажирськими дверима. Також помічено, що не організовано проведення вологого прибирання перед кожним рейсом, - повідомляється на сайті ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області. 


За результатами перевірок фахівцями Управління було складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення. На адресу міського голови (в копії голові Асоціації ГО "Маршрут") та директора Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради направлені листи про результати моніторингу та необхідність сприяння в організації перевезення пасажирів маршрутками відповідно до вимог "Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19)", затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України 21.05.2020 №23.


У службі заявляють, що перевірки триватимуть надалі. 



Переглядів: 2195
Поширень: 1

Останні новини