“Було б здоров'я, інше наживемо”, - Вінницький мер привітав медиків з Усесвітнім Днем здоров’я 

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь  – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році. 

“Сьогодні - Всесвітній день здоров'я, і він не такий, як був до ковіду - зі спортивними флешмобами і масовими заходами. Але незважаючи на вимушені обставини, сенс, закладений у цьому дні, актуальний як ніколи. Разом до справедливого і здорового світу – так звучить головна тема цьогорічної кампанії ВООЗ за здоровий спосіб життя. Тільки об’єднавшись, ми зможемо здолати виклики”, - зазначає на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Моргунов.  

Також Сергій Моргунов побажав вінничанам бути здоровими: “Я бажаю усім вінничанам бути у гарному і бадьорому настрої, бути міцними і сильними, берегти найкоштовніший скарб – здоров’я! Нехай здоровими і щасливими будуть ваші близькі і рідні!” 
 

Нагадаємо, 2021 рік оголошений міжнародним роком працівників охорони здоров'я, це вирішено під час 73-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я, зважаючи на жертви мільйонів працівників охорони здоров’я, що стоять сьогодні на передовій пандемії COVID-19.  


Переглядів: 1943
Поширень: 0

Останні новини