Унікальну платформу для сільгоспвиробників та крафтових продуктів створили вінничани

Одвічною формулою «У вас товар – у нас купець», що промовляли свати, перетворили на бренд сучасні учасники вінницької команди, створивши платформу, на якій крафтові виробники та фермери можуть реалізувати свою продукцію.

Це майданчик для спілкування, обміну досвідом та продажу усієї надлишкової продукції, яка є у Вашому господарстві. – зазначають засновники та розробники платформи. Саме тому зараз ми бачимо навколо нові історії успіху фермерських господарств. І відкривається все більше нових крамниць, які продають якісні, вирощені в Україні продукти.

Створюйте оголошення, та пропонуйте плоди своєї праці. Знаходьте постійних партнерів у своєму регіоні, або у інших куточках держави, з якими легко і надійно можна нарощувати обіг продукції, отримувати прибуток та інвестувати. Вирішуйте завдання, розширюйте коло контактів, або, просто — розповідайте про себе!

Якщо у Вас не велике господарство, а власна присадибна або дачна ділянка, і зберігся надлишок врожаю — Вам теж на bazar24.ua. Саме тут найшвидше знайдуться потенційні покупці, - власники магазинів, чи просто люди, яким необхідно поповнити родинні запаси. І навпаки — шукайте на нашому сайті таких виробників, які вирощували продукт для себе!

І справді, є велика різниця між товаром «на продаж» і продуктом «для себе», на даній платформі ви знайдете товар «як для себе», вирощений та виготовлений з любов’ю та турботою, з найкращих продуктів нашої щедрої на дари землі.



Переглядів: 4187
Поширень: 1

Останні новини