У Вінниці сьогодні завершився опалювальний сезон 

Опалювальний сезон 2020-2021 рр. для житлового фонду та інших споживачів від сьогодні, з 12 квітня, завершується відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради № 870 від 7 квітня 2021 р. Про це повідомляє КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго".  

Нагадаємо, раніше опалювальний сезон мав завершитися 7 квітня. Однак, у зв’язку з похолоданням його продовжили на 5 днів.  

Для закладів охорони здоров`я та закладів соціального захисту завершення опалювального сезон відбуватиметься згідно з наданими заявками керівників відповідних закладів.  

“Загалом під час опалювального сезону КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» повністю забезпечило всіх своїх споживачів якісною послугою з централізованого опалення та гарячого водопостачання”, - повідомляють у “Вінницяміськтеплоенерго". 

 
— Під час опалювального періоду 2020-2021 рр. постійно працювали ремонтні бригади, оперативно реагуючи на всі звернення. Так, за період з жовтня по квітень було проведено майже 1300 ремонтних робіт на мережах, центральних та індивідуальних теплових пунктах. Серед них більш як 226  – ліквідація аварійних ситуацій на мережах. 

 
Загалом під час опалювального сезону КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» повністю забезпечило всіх своїх споживачів якісною послугою з централізованого опалення та гарячого водопостачання. За опалювальний період  до теплопостачального підприємства надходили звернення в основному щодо проблем у внутрішньобудинкових системах, хоча це зона відповідальності управляючих компаній. Так, питання взаємодії з управляючими компаніями досі залишається відкритим. 

 
"Звертаємо увагу, що лише самі мешканці будинку укладають договір з управляючою компанією, яка повинна виконувати послуги з санітарно-технічного обслуговування та обслуговування внутрішньобудинкових мереж, утримує на балансі відповідне майно, забезпечує управління цим майном і несе відповідальність за його експлуатацію згідно з чинним законодавством (відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги»)".

 
 У міжопалювальний період теплопостачальне підприємство докладатиме максимум зусиль, аби мінімізувати ризики на наступний опалювальний сезон 2021-2022 рр. 

Загалом у міжопалювальний період  (з квітня по вересень) планується: 

реконструкція  теплових мереж протяжністю 5 км 734 м.  перевірка, поточний ремонт та  підготовка усіх об’єктів: котельні – 45, ЦТП (центральні теплові пункти) – 66, ІТП  (індивідуальні теплові пункти) – 398, гідравлічні випробування теплових мереж – 177 км. 

 
 



Переглядів: 2527
Поширень: 1

Останні новини