“Бетмен”, “Форсаж” та “Королева бензоколонки”: у Вінниці відкриється виставка моделей транспорту з відомих кінострічок  

У  Вінницькому музеї моделей транспорту з’явиться виставка копій автомобілів Batmobiles, спорткари з блокбастерів "Форсаж", "Назад в майбутнє" та інші. Водночас виставку не планують обмежувати лише автомобілями з американських фільмів, а доповнять експозицію автівками з радянського кіно, таких як "Королева бензоколонки", "Міміно". Про це повідомляє “Місто над Бугом”.  

"Вдалось знайти серію американської фірми Jada, які пов'язані з фільмами, які дуже відомі молоді - "Бетмен", "Форсаж", "Назад у майбутнє". У новому залі буде розміщено кілька таких шаф. Одна вже майже готова, а другу будемо наповнювати автомобілями з відомих старих фільмів, які були зняті 20-30 років тому", - розповів директор музею Володимир Вдовиченко. 

За словами Володимира Вдовиченка, до відкриття виставки готувались декілька років, шукаючи саме ті авто, які були у фільмах. Також експозицію машин доповнять фотографіями із фільмів та фігурками героїв. Надихнули чоловіка на виставку розмови з дітьми, які запитували, чи є в його колекції автомобілі з кінофільмів.  

Відкрити виставку планують після послаблення карантинних обмежень, оскільки зараз музей не працює. 


Теги: музеї

Переглядів: 3476
Поширень: 7

Останні новини