Безкоштовні онлайн-консультації для соціальних підприємців проведуть у Вінниці 

Департамент економіки й інвестицій Вінницької міської ради створив новий онлайн-формат отримання швидкої експертної допомоги для розвитку соціального підприємництва. Проект створено у партнерстві з проектним офісом соціальних змін Future Development Agency. 

Експертна допомога онлайн — це безкоштовні годинні індивідуальні бізнес-консультації від досвідчених підприємців та експертів. Зустрічі відбуваються в онлайн-форматі на платформі Zoom.  

Діючі соціальні підприємці і ті, хто лише планує запустити свій бізнес, можуть отримати консультацій з питань реєстрації соціального підприємства, бізнес моделювання, соціального піару, прийняття на роботу співробітника з інвалідністю, планування та вимірювання соціального впливу, ведення звітності, пошуку фінансування та інше. 

Консультаційна допомога експертів відбуватиметься в останній день місяця протягом всього 2021 року. Перша зустріч запланована на 30 квітня, а реєстрація учасників на цей день відкрита до опівночі 27 квітня за ЦИМ посиланням. У реєстраційній анкеті також можна ознайомитись з переліком консультантів та їхньою експертизою. 

Для того, щоб отримати консультацію, необхідно зареєструватися до кінця дня 27 квітня за посиланням. У анкеті потрібно обрати консультанта і зручний час. Також можна залишити своє запитання, аби консультант завчасно підготував відповідь. 

За день до заходу прийде лист з посиланням, а в п’ятницю, 30 квітня, потрібно перейти за цим посиланням, щоб поспілкуватися з консультантом та знайти відповіді на запитання. 

В анкеті зазначено, що наразі у Вінниці працює 11 соціальних підприємств. Це не благодійні проекти, а підприємці не просять коштів. Ці підприємства на рівних працюють у секторі соціальної економіки, продають товари та послуги й потребують експертної підтримки. 



Переглядів: 2382
Поширень: 0

Останні новини