У Вінниці оновлюють пішохідний перехід на перехресті вулиць Янгеля та Ширшова 

У Вінниці на перехресті вулиць Янгеля та Ширшова почали оновлення пішохідного переходу. Тут ремонтують асфальтне покриття, встановлюють частину опор і закріпили на них світлофори, пізніше будуть монтувати світлодіодні лампи для підсвітки переходу. 

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради. 

Неподалік розташована школа №6 і спортивний комплекс. На переході раніше було пошкоджене асфальтне покриття, просіли гранітні бордюри. Тому роботи розпочались з асфальтування переходу та тротуарів поруч. Бордюри встановили на потрібну висоту, де необхідно – зробили пониження, щоб зручно було пересуватись людям на візках, велосипедистам та мамам з колясками. 

«Встановили дві з чотирьох запланованих нових опор, на них вже перенесли світлофори. Пізніше на ці ж опори буде встановлено світлодіодні лампи для освітлення», – каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко. 

Також тут заплановано встановити дорожні знаки з підсвіткою, нанести пішохідну розмітку. 

Для підвищення безпеки на пішохідних переходах Вінницької міської територіальної громади постійно виконується низка робіт. Якісне освітлення пішохідних переходів в темну пору доби має ключове значення в цьому питанні. Нещодавно такі роботи були проведені на пішохідному переході на перехресті вулиць Пирогова-Комарова, - йдеться на сайті міськради.  
 



Переглядів: 2847
Поширень: 1

Останні новини