У Вінниці видали книгу про Чорнобильську катастрофу 

Вінничанин Михайло Ястремський видав книгу "Шлях у 25 років: хроніка подій, імена, спогади" присвячену Чорнобильській катастрофі. Автор книги був серед ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Про це повідомляє Суспільне.Вінниця.  

Назва “Шлях у 25 років” виникла через те, що саме 25 років уже існує міська спілка “Союз Чорнобиль України”, яку очолює автор книги. 

Власні фото та розповіді вінничан-ліквідаторів аварії на ЧАЕС Михайло Ястремський вмістив у книгу, яку видав через 35 років після техногенної катастрофи. 

Каже, створював книгу разом із членами спілки, з якими в травні 1986 року ліквідовував наслідки “Чорнобильської аварії”. Книга вийшла накладом у 200 екземплярів. 

"Що принесла ця катастрофа для України? Імена, події, спогади, хроніка. Потім перейшли до такого розділу, як енергія чорнобильського руху. Ми показали, як почали створюватися чорнобильські організації, що за 25 років зробила організація, про людей, які були і є. Книга насичена цікавими фотографіями", – розповідає Михайло Ястремський. 

 
 
 



Переглядів: 2825
Поширень: 0

Останні новини