У Вінницькій міськраді відзначили ліквідаторів Чорнобильської аварії 

У Вінницькій міській раді вшанували ліквідаторів. Захід присвячений 35-им роковинам аварії на Чорнобильській АЕС. Їм вручили Почесні грамоти, подяки та грошові премії. Василя Біца нагородили Почесною відзнакою міського голови  «За честь та мужність». Михайла Ястремського – Почесною відзнакою міського голови  «Відзнака міського голови» та грошовою премією. 

Секретар міської ради Павло Яблонський подякував ліквідатором аварії за їхній героїзм. 

«У нашій громаді нині більше двох з половиною тисяч постраждалих від аварії на ЧАЕС вінничан. Сьогодні в залі присутні герої, якими пишається весь світ. Це люди, які врятували Землю від ще більшої катастрофи. Хочу сказати, що у нашій громаді налагоджений тісний зв'язок та діалог з чорнобильськими організаціями і я дякую за конструктивну співпрацю. Ми продовжуємо муніципальну підтримку родин та спільноти чорнобильців. Я впевнений, що разом ми все подолаємо, головне, щоб було здоров'я»,  – каже Павло Яблонський. 

Учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії Василя Біца нагородили Почесною відзнакою міського голови  «За честь та мужність» та грошовою премією. А голову Вінницької міської громадської організації «Союз Чорнобиль України», члена Національної спілки журналістів України учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії Михайла Ястремського нагородили Почесною відзнакою міського голови  «Відзнака міського голови» та грошовою премією. 

Нагадаємо, у Вінниці видали книгу про Чорнобильську катастрофу 



Переглядів: 2619
Поширень: 0

Останні новини