Вінничанки Євгенія Дудник-Танасюк та Яна Лісова здобули титул чемпіонів на Міжнародному фестивалі зі степу в Одесі

Про це повідомляється на сторінці Вінницького національного аграрного університету.

З 21 по 26 серпня 2018 року в м. Одеса проходив Третій міжнародний фестиваль степу за участю професіоналів і любителів з 15 країн світу та Чемпіонат України Української федерації сучасного танцю зі степу, який став відбірковим на Чемпіонат світу «IDO World Tap dance Championships», який відбудеться в м. Різа, Німеччина. Біля 300 учасників з різних куточків України виборювали титул Чемпіона. Запекла боротьба кращих з кращих тривала в різних вікових категоріях в: соло, дуетах, тріо, малих групах та формейшинах. Рівень танцюристів був надзвичайно високим про що наголошували всі іноземні судді.

Почесними гостями та тренерами фестивалю стали світові легенди степу: Ніколас Ван Янг (США), Рубен Санчес (Іспанія), Гійем Алонсо (Іспанія), Мот Арнольд (США), Чарльз Ренато (Бразилія), а також лідер степ-руху України, директор фестивалю, керівник танцювального центру «Ostanin Dance Centre» Олександр Останін. 

Вінницький національний аграрний університет в номінації «Дует (дорослі)» представив танцювальний колектив «Flame Tap» у складі: аспірантки другого року денної форми навчання зі спеціальності 201 – агрономія Дудник-Танасюк Євгенії та її партнерки Лісової Яни, які незважаючи на жорстку конкуренцію, впевнено вибороли перемогу та здобули право представляти збірну Україну в німецькому місті Різа на Чемпіонаті світу зі степу «IDO World Tap dance Championships», який відбудеться в грудні 2018 року.

Під час фестивалю проходили майстер-класи, на яких учасники вдосконалювали свої навички в майстерності степу. 

Програма фестивалю передбачала проведення чемпіонату України зі степу і конкурсу імпровізації, переможці якого отримали професійне танцювальне взуття та цінні сертифікати на навчання. 

Завершився фестиваль гала-концертом майстрів степу в супроводі джаз-бенду.

Ми пишаємось успіхами нашого танцювального колективу, які прославляють Україну на міжнародній арені, бажаємо Вам творчих злетів, натхнення, енергії та вдалого виступу на Чемпіонаті світу в Німеччині.



Переглядів: 3571
Поширень: 0

Останні новини