Як обрати та замовити одяг Massimo Dutti з доставкою в Україну?

Можливість купувати одяг преміумкласу є далеко не у всіх та й у тому немає ніякої необхідності. Придбати якісні речі від відомого бренду за доволі доступними цінами можливо. Варто звернути увагу на іспанського виробника Massimo Dutti. Їх речі відомі відмінними матеріалами, елегантним стилем та лаконічністю. 

Попри те, що їх речі все ж вважаються елітними та відносяться до середньої цінової категорії, у клієнтів завжди є можливість слідкувати за наявністю акційних пропозицій на сайті та купувати все, що їм сподобається. Краще замовляти товари з офіційного американського сайту, або ж польського філіалу онлайн-магазину. В такому разі ви зможете здійснити доставку за допомогою форвардингового сервісу NP Shopping. За посиланням 

https://npshopping.com/ru/catalog/c/massimodutti можна дізнатися всі нюанси щодо замовлення речей з офіційного інтернет-магазину Massimo Dutti.

Що можна знайти на сайті італійського бренду?

Для початку, варто зазначити, що компанія піклується про навколишнє середовище, тому в процесі створення одягу та взуття не використовує натуральне хутро та шкіру. Всі моделі одягу представлені в доволі класичній кольоровій гамі, без надто яскравих та вульгарних деталей: сірий, синій, білий, чорний, бежевий та пастельні відтінки. 

Лаконічний та простий крій завжди виглядає набагато дорожче й привабливіше. Саме цією філософією керуються Massimo Dutti в ході виконання роботи. В їх магазинах представлені різні лінії речей, які можна розділити на декілька категорій: жіночий одяг, чоловічий, дитячий, нічні сорочки та піжами, аксесуари, взуття та одяг для дому. 

Які образи можна скласти з одягу цього іспанського бренду?

Лаконічний стиль та класичні кольори можуть наштовхувати на думку, що з Massimo Dutti вдасться створити лише строгі ділові образи, проте це не так. Насправді їх простота дозволяє експериментувати та максимально включитися у творчий процес. Працювати з цим одягом може навіть та людина, яка ніколи раніше не цікавилася створенням модних луків, адже майже всі базові кольори, які присутні в асортименті цього інтернет-магазину чудово співпрацюють між собою та дозволяють складати надзвичайно цікаві та стильні образи без додаткових зусиль. 

Речі даного виробника чудово підходять для звичайних прогулянок, для відвідування ділових зустрічей та для різноманітних святкових подій. 

Де замовити товари Massimo Dutti та як бути з доставкою?

Найвигідніше та найпростіше замовляти одяг іспанського бренду з їх офіційного онлайн-магазину. Там можна знайти найбільший асортимент одягу за доволі привабливою ціною. Доставку можна оформити за допомогою форвардингового сервісу від Нової пошти Глобал - NP Shopping.

Для того, щоб скористатися їх послугами вам потрібно зайти у свій особистий кабінет на сайті NP Shopping, або ж зареєструватися. Після цього ви отримаєте адреси складів партнерів Нової пошти Глобал й під час оформлення замовлення в інтернет-магазині  Massimo Dutti зможете вказати необхідний як адресу доставки. Відстежити свою посилку можна за допомогою трек-номеру в особистому кабінеті на сайті NP Shopping. Терміни міжнародної доставки - від 8 робочих днів, а її вартість залежить від фактичної ваги посилки. Приблизну ціну можна розрахувати за допомогою спеціального калькулятора на сайті даного форвардингового сервісу.

Також в особистому кабінеті ви можете обрати як отримати свою посилку в Україні: кур'єрська доставка, поштомат або відділення “Нової пошти”.


Переглядів: 2708
Поширень: 0

Останні новини