Міська рада готова розпочати оновлення аеровокзалу “Вінниця”, як тільки надійдуть кошти на це з держбюджету  

Сьогодні на сесії депутати Вінницької міської ради ухвалили рішення про виділення коштів на проходження експертизи проєктно-кошторисної документації реконструкції аеровокзалу міжнародного аеропорту «Вінниця».  

Оновлення аеровокзалу разом із реконструкцією злітно-посадкової смуги аеродрому, на яку очікуються кошти з державного бюджету, дасть можливість вінницькому аеропорту стати потужним транспортним вузлом, що значно посилить розвиток економічного і туристичного потенціалу Вінниці й обласних центрів та громад, які знаходяться поблизу. 

«Сьогодні для нас досить важливим є в першу чергу питання реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту «Вінниця». Свого часу ми приймали відповідне рішення на сесії міської ради і звернення до Уряду щодо виділення фінансування з державного бюджету. В тому числі я хочу подякувати Сергію Борзову як голові обласної державної адміністрації за підтримку і спільні дії саме в цьому питанні. Так само обласна рада підтримала нас і прийняла відповідне звернення», – зазначив на сесії міський голова Сергій Моргунов. 

Аналогічне звернення щодо виділення коштів на реконструкцію аеродрому до центральних органів влади направили ще 34 територіальних громади Вінницької області. 



Переглядів: 2947
Поширень: 0

Останні новини