Поліціянти викрили вінничанина, який розповсюджував дитячу порнографію 

Працівники управління міграційної поліції ГУНП у Вінницькій області спільно зі слідчими викрили чоловіка, який розповсюджував дитячу порнографію.  

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання у вінничанина вилучили комп’ютерну техніку та електронні пристрої, за допомогою яких він в інтернеті розповсюджував відеофайли порнографічного змісту та культу насильства і жорстокості. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

За словами начальника управління міграційної поліції Кирила Доценка, за оперативною інформацією, 31-річний житель обласного центру у мережі Інтернет розповсюджує відеофайли порнографічного змісту за участі неповнолітніх, а також такі, що культивують насильство та жорстокість.   

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Під час досудового розслідування, після проведення відповідних експертиз, буде надана правова оцінка дій вінничанина.   
За таке правопорушення чоловікові загрожує до 3-х років обмеження волі. 


Теги: кримінал

Переглядів: 2764
Поширень: 0

Останні новини