“Місто ідей”, - Вінницю представили на туристичній виставці UITT 

Вінницю туристичну представили у Києві на одному із наймасштабніших туристичних заходів України - виставці UITT: «УКРАЇНА – подорожі та туризм».  

Вінницю цьогоріч презентує команда, яка складається із представників Департамент маркетингу міста та туризму, Клуб подільської кухні, ХлібСіль "Вінницька асоціація гостинності", Винний дім Гігінеішвілі та Подільська асоціація гідів-екскурсоводів. 

Для столичної аудиторії Вінниця вперше представляє свій бренд і гасло «Місто ідей». Наш стенд є одним із найбільших серед представників від українських міст та регіонів. Він поєднує у собі оригінальну айдентику та яскраву презентацію у вигляді туристичних мап і путівників, брендованої сувенірної продукції та дегустації місцевих гастроідей. 

Презентовано перший туристичний путівник Вінниці, фірмові розмальовки-антистреси та інші сувеніри, що допоможуть не тільки зберегти враження про місто, а й ближче з ним познайомитися та якісно підготувати туриста до подорожі у Вінницю. Окрім цього, ми знайомимо відвідувачів з найновішими вінницькими турпродуктами, серед яких двоповерховий екскурсійний автобус BusPass, оновлена експозиція унікального Музею моделей транспорту, оригінальні формати подій тощо. 

“Наші гастропартнери з Клубу подільської кухні пригощають учасників та гостей UITT вінницьким тортиком «Наполеон із салом» та гострою намазанкою «Бабусині коралі» на основі сала й аджики. А Винний дім Гігінеішвілі частує крафтовими вінницькими винами різних сортів та на будь-який смак. Усі ці пригощання демонструють багатогранність вінницьких гастротрадицій та новаторський підхід місцевих виробників. А для підсилення цього ефекту гостей стенду запрошують на перший фестиваль вінницької гастрокультури, що відбудеться на території Вінницької територіальної громади напередодні Дня Незалежності України”, - зазначають у Департаменті.  

Довідка: 

UITT – це традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагенцій, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа. Виставку відвідують і мешканці та гості Києва, які цікавляться подорожами і планують їх для себе в майбутньому. 


Теги: туризм

Переглядів: 2969
Поширень: 0

Останні новини