Зі змагань по вільній боротьбі та самбо вінниччани привезли три золота, одне срібло і дві бронзи 

У Херсоні  відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед кадетів. У змаганнях взяли участь представники міської дитячо-юнацької спортивної школи №5 («МДЮСШ №5»). Вони вибороли одне перше місце і два третіх. 

Світлана Клімова (вагова категорія 50 кг) посіла перше місце. «Бронзу» отримали Владислав Ткачук (вагова категорія 46 кг) та Єва Войналович (вагова категорія 50 кг). 

Також нещодавно відбувся чемпіонат України фізкультурно-спортивного товариства (ФСТ) "Динамо" з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004-2006 р.н. спільно з Національним олімпійським комітетом (НОК) України. У змаганнях взяли участь вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №5. 

«Золото» привезли Ірина Гребенчук (вагова категорія 73 кг) та Данило Явгусішин (вагова категорія 110 кг). «Срібло» – Марія Гаврищук (вагова категорія 65 кг). 

«Призові місця на чемпіонаті України з вільної боротьби – це чудовий результат. Я вітаю Ірину Гребенчук, Данила Явгусішина та Марію Гаврищук з перемогою. Також дякую тренеру цих спортсменів Важі Даіаурі за його роботу», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський. 


Теги: Спорт

Переглядів: 2599
Поширень: 0

Останні новини