"Ситуація з поширенням коронавірусу у Вінниці стабільна", - міська рада 

У Вінниці продовжують хворіти на коронавірус 2380 людей. З них 96 % лікуються амбулаторно і 4 % – стаціонарно. Кількість тих, хто одужав, перевищує кількість захворілих. Проте смертність від коронавірусу залишається на рівні 2,4 %. Тому лікарі звертаються до вінничан з проханням продовжувати дотримуватись протиепідемічних заходів. 

Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.  

На рівні держави ситуація із поширенням коронавірус в регіонах різна. За даними Європейського офісу найбільше нових випадків по Україні за останні 30 днів зафіксовано в Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Одеській областях, а також в Києві. За останню добу Вінницька область посідає 15 рейтингове місце. В нашому регіоні зафіксовано 68 нових випадків, 628 тих, хто одужав. За останню добу двоє людей померло. Кількість тих, хто одужав значно переважає кількість тих, хто хворіє. 

Директор департаменту охорони здоров'я Олександр Шиш розповів, що завантаженість ліжкового фонду хворими на коронавірус складає 16 %, разом з підозрами – 25 %. 

За останні сім днів було виявлено 146 нових випадків захворювання на ковід. За попередній тиждень – 144, перед цим – 162, ще раніше – 200. За тиждень від коронавірусу померло 12 людей. 
 

Під контролем сімейних лікарів перебуває 1189 осіб. З них 143 – члени сімей, контактні громадяни, групи ризику інфікування. 990 вінничан – з встановленим ковідом та 56 – з підозрою на ковід. 



Переглядів: 2264
Поширень: 0

Останні новини