Лідерів учнівського самоврядування відзначили у Вінниці  

Сьогодні, 26 травня, заступниця міського голови Галина Якубович зустрілася із представниками Ради лідерів учнівського самоврядування та Дитячої дорадчої ради Вінницької міської територіальної громади.   

Під час зустрічі з школярами заступниця міського голови Галина Якубович зазначила, що на території громади діє розгалужена система органів учнівського самоврядування, представники яких утворюють молодіжне громадське об’єднання старшокласників «Лідер».  Уже не перший рік при міському голові діє Дитяча дорадча рада, до складу якої входять лідери учнівського врядування, представники Громадського представництва уповноважених з прав дітей (дитячих омбудсменів).   

Діти долучилися до розробки Плану з реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» на 2021-2023 рік, організовували опитування серед молоді в рамках моніторингу реалізації даної ініціативи. Лідери учнівського врядування, члени Дитячої дорадчої ради упродовж останніх років брали участь у Дні молодіжного місцевого самоврядування у Вінницькій міській раді і змогли себе спробувати у ролі міського голови, заступників та директорів департаментів.  

«Ці останні чотири роки були досить насиченими різними подіями. Я дуже багато чого навчилася і, йдучи у студентське життя, я точно знаю, що буду працювати на користь міста та рідного Поділля», - зазначила учениця школи №23 Аліна Драчук.   


Теги: учні

Переглядів: 2212
Поширень: 0

Останні новини