Водійку, яка у нетверезому стані збила 13-річного хлопчика, відпустили додому 

Стало відомо, що 27 травня вінничанку Наталію Джусь, яка на вулиці Богуна збила 13-річну дитину відпустили додому. Цьому сприяло те, що за неї внесли внесли 181 600 гривень застави.  

Згідно із запобіжним заходом, який оголосили вінничанці 26 квітня вона мала провести 60 днів за ґратами до винесення вироку або внести заставу. Застава була внесена менш ніж за добу після судового засідання й учора близько 15:00 жінку відпустили. Про це повідомила на сторінці у соціальних мережах сестра потерпілого Андрія Тарасюка.  

«Розслідування кримінального провадження передано до головного слідчого управління з Вінницького районного управління. Ухвалою суду, її зобов’язали носити електронний засіб контролю, виконувати свої обов’язки як підозрюваної в кримінальному процесі, з’являтись на виклик слідчого і не відлучатись з місця проживання», - повідомив Вінниця.info головний спеціаліст відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області Вадим Кобзар. 

Нагадаємо, 43-річна жінка, яка 24 травня допустила наїзд на малолітнього вінничанина, за висновком експертизи  перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю у її організмі перевищував допустиму норму у 16 разів.   


Теги: ДТП

Переглядів: 3161
Поширень: 1

Останні новини