Майже 50 згортків з метадоном виявили у вінницького закладчика 

Цими вихідними оперативники Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю задокументували злочинну діяльність 43 – річного місцевого жителя. 

Як повідомляють у Відділі комунікації поліції Вінницької області, чоловік шляхом закладок у розповсюджував у Вінниці наркотичну речовину. Слідчі виявили у зловмисника близько 46 згортків з кристалічною речовиною. Вилучене направили на експертизу. 

За словами начальника територіального підрозділу поліції Юрія Голуба, під час поверхневого огляду співробітники поліції вилучили у затриманого згортки з забороненою речовиною. Крім того поліцейські виявили дев’ять «закладок» метадону, які він встиг розставити на території міста. 


Зловмисник раніше притягувався за вчинення наркозлочинів. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання до обрання  запобіжного заходу. 

У діях особи вбачаються ознаки злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 
За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.  



Переглядів: 2696
Поширень: 0

Останні новини