Вихованці вінницького будинку сімейного типу отримали подарунки до Дня захисту дітей 

У День захисту дітей заступниця міського голови Галина Якубович відвідала будинок сімейного типу. Малечі передали солодощі та кошти, які вони планують спрямувати на відвідування аквапарку. 


Заступниця міського голови Галина Якубович привітала хлопчиків та дівчаток з Днем захисту дітей від імені міського голови Сергія Моргунова та міської ради. Побажала дітям здоров'я та щастя, здійснення мрій. Галина Якубович зазначила, що батьки-вихователі  вирішили зробити ремонт на кухні і сказали, що їм потрібна духова шафа. «Наші волонтери, які постійно допомагають, придбали для будинку сімейного типу духову шафу. Вони побажали залишитись невідомими. Ми їм дуже вдячні, духова шафа дуже гарна, якісна, функціональна для такої великої родини», – каже Галина Якубович. 


«Мріяли про духову шафу і нам сьогодні її привезли. Будемо робити у ній випічку, запечену картоплю, пиріжки, запечені курячі стегенця.  Дітей долучаємо до приготування їжі. У нас є графік чергування, кожен знає свій день. Наприклад, якщо робимо суп чи борщ, то діти чистять картоплю, моркву, цибулю, вміють робити зажарку. Кожен після себе сам миє посуд, а черговий прибирає зі столу, миє підлогу і виносить сміття. Також нам сьогодні подарували кошти від міської ради, плануємо витратити їх на поїздку до аквапарку, адже діти дуже хочуть туди», – каже мати Анна Крищук 


Загалом у будинку сімейного типу виховується дев'ять діток, в тому числі двоє біологічних. Минулого тижня до будинку сімейного типу влаштували 14-річного хлопчика. 
 
 
 
 



Переглядів: 2277
Поширень: 0

Останні новини