Як вінничанам віддати свою дитину в садочок влітку  

Наразі від батьків які планують, що їхні діти відвідуватимуть садочок у червні надійшло 7862 заяв, а також 6593 заяв – у липні. Для того, щоб дошкільнята комфортно почувались  у закладах, а приміщення не були перевантажені, визначено, що функціонуватиме майже 50 % чергових садочків усіх форм власності від загальної кількості. Про це повідомили у Вінницькій міській раді. 

Традиційно влітку у вінницьких садочках проводяться капітальні та поточні ремонти. Для того, щоб діти не дихали випарами лакофарбових та будівельних матеріалів, дошкільні заклади на час ремонтних робіт призупиняють роботу. У Вінницькій міській територіальній громаді залишаються працювати чергові садочки.   

«Для того, щоб віддати дитину у черговий садочок, батькам необхідно написати в своєму ЗДО заяву. На сьогодні вже подано 7862 заяв на червень та 6593 - на липень. Наразі вирішено, що чергових ЗДО буде 32 - у червні та 28 - у липні, оскільки у липні в нас подано трохи менше заяв. Заклади дошкільної освіти працюватимуть у різних мікрорайонах нашої територіальної громади», – каже директор департаменту освіти міської ради Оксана Яценко. 



Переглядів: 2478
Поширень: 1

Останні новини