На Кореї збудували нову мережу каналізації 

У Вінниці тривають роботи з будівництва мереж каналізації. Нещодавно проклали труби на ділянці по вул Грохольських та завершені роботи по 1 провулку Бестужева, що на Кореї. Також триває будівництво по вулиці Кутузова у мікрорайоні Старе місто. Про це повідомляють на сайті міської ради.  

«На минулому тижні  завершено будівництво мережі каналізації на ділянці по вул. Грохольських. А саме, від 1-го провулку Бестужева до каналізаційно-насосної станції, яку планується збудувати в поточному році по 2-му провулку Бестужева. Тут збудовано 175 метрів погонних мереж каналізації. Також нещодавно завершено й будівництво водовідведення по 1-му провулку Бестужева - збудовано 144 м.п», – каже заступник директора департаменту  міського господарства Олександр Зімбовський. 

Ці роботи  виконувались за програмою співфінансування, де частина коштів надається з бюджету громади, решту – збирають самі жителі  цих вулиць. Завдяки будівництву мережі каналізування по 1-му провулку Бестужева та на ділянці по вул. Грохольських  у майбутньому близько 70 приватних будинків матимуть можливість доєднатись до нової централізованої мережі. 

Також будівництво мереж каналізації ведеться і на Старому місті в  квартальному  комітеті  «Добробут». У цьому році тут прокладено 140 погонних метрів мережі каналізації по вул. Кутузова. Роботи продовжуватимуться. 



Переглядів: 2643
Поширень: 1

Останні новини