Французька делегація у Вінниці відвідала харчосмакову фабрику 

У Вінниці триває триденний візит офіційної  делегації з Франції. Зустріч відбувається у рамках проєкту децентралізованого співробітництва Вінниці з Діжоном.  

8 червня делегація з Франції відвідала ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика». Приємним сюрпризом для французьких гостей стало те, що у Вінниці виготовляють «Французьку» та «Діжонську» гірчицю та ще й з різними смаками. Представники делегації були вражені інноваційними технологіями та якістю виробництва. А скуштувавши вінницький квас та пиво, сказали «Браво!» Також французькій делегації показали  приміщення в одному з корпусів Вінницького національного аграрного університету, де у майбутньому розмістять агрохаб.   

Французькі гості також ознайомились з роботою підприємства «Вінницька харчосмакова фабрика». Підприємство  виготовляє хрін, гірчицю, нещодавно запустили новий цех з виготовлення напоїв та екстрактів.  

«Дуже вражений якістю виробництва, високопрофесійними, інноваційними технологіями. Радий побачити таке в Україні, Вінниця – попереду і дуже активно розвивається.  Ми продегустували пиво – дуже смачна продукція, а може стати краща з використанням французького солоду. Для мене приємною несподіванкою стало те, що у Вінниці виробляють гірчицю, та ще й за різними рецептами, – зазначив  президент компанії «VITAGORA» П'єр Гез. 

Зазначимо, вінницька делегація відвідає Діжон у липні. У понеділок гості також відвідали віноробню під Вінницею. 

 
 


Переглядів: 3529
Поширень: 6

Останні новини