На Тяжилові завершуються  роботи по облаштуванню літнього театру

У Вінниці триває реалізація проектів-переможців конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». В цьому році вже облаштували зони відпочинку біля озера на вулицях  Гладкова та Волошковій, виконано благоустрій природного джерела на вул. Сергєєва-Ценського, облаштували підвищений пішохідний перехід біля школи №4 тощо. Наразі завершуються роботи по відродженню літнього театру у Тяжилові. 

У мікрорайоні Тяжилів у дворі по вул. Ватутіна,34,36,44 та вул. Москаленка,40 робітники працюють над реалізацією проекту БГІ «Відродження літнього театру». Тут вже готовий каркас, який нещодавно розпочали обшивати спеціальними плитами. Викладена тротуарна плитка та встановлені лави, урни. 

Планується, що це місце для відпочинку стане популярним серед місцевих жителів, тут проходитимуть концерти, спектаклі, майстер-класи, різноманітні виставки, фестивалі та літературні читання.

Нагадаємо, що ще одна зона відпочинку в рамках програми «Бюджет громадських ініціатив» була облаштована в цьому році по вулиці Волошковій в мікрорайоні олійно-жирового комбінату. Тут зробили пішохідну доріжку, встановили лавочки, урни, глядацькі трибуни з навісами від сонця та дощу. Також облаштували додаткове освітлення. 



Переглядів: 3515
Поширень: 1

Останні новини