У Вінниці на семи вулицях встановлять камери фіксації порушень ПДР 

У Вінниці незабаром запрацює система фіксації правопорушень у сфері забезпечення дорожнього руху в автоматичному режимі. Про це повідомляє Суспільне.Вінниця.  

Департамент патрульної поліції погодив 7 місць для встановлення камер автоматичної фіксації: 

вул. Київська, 79 (в напрямку вул. С. Зулінського);  вул. Київська, 126 (в напрямку вул. Гонти);  Хмельницьке шосе, 75-а (в напрямку вул. Магістратської);  вул. Пирогова, 59 (в напрямку вул. Зодчих);  перехрестя вулиць Шевченка та Келецької (у напрямку вул. Пирогова);  пр. Юності 46/28 (перехрестя Юності та вул. Андрія Первозваного в напрямку вул. Келецької);  вул. Лебединського, 13 (в напрямку Немирівського шосе). 

Зараз камери ще не встановлені. Першочергово вони фіксуватимуть перевищення швидкості. 

Довідка:  

Після фіксації події Системою інформація буде надходити до центру обробки даних автоматичної фіксації порушень ПДР Департаменту патрульної поліції, де розглядається уповноваженим поліцейським, з врахуванням відомостей отриманих з відповідних баз даних (реєстрів), необхідних для винесення постанови про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі (Постанова). 

Адміністративну відповідальність за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, несе відповідальна особа: 

фізична особа або керівник юридичної особи, за якою зареєстровано транспортний засіб;  належний користувач відповідного транспортного засобу, якщо відповідні дані внесено в Єдиний державний реєстр транспортних засобів. 

У разі якщо транспортний засіб зареєстровано за межами території України до адміністративної відповідальності притягається особа, яка ввезла такий транспортний засіб на територію України. Постанова може виноситися без участі особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. 

Після винесення Постанова друкується на паперовому бланку із спеціальними елементами захисту та протягом трьох днів надсилається відповідальній особі рекомендованим листом з повідомленням на адресу місця реєстрації (проживання) фізичної особи (місцезнаходження юридичної особи) або вручається особі, яка ввезла транспортний засіб (іноземна реєстрація) на територію України, відповідними підрозділами Державної прикордонної служби України. 

Постанова набирає законної сили після її вручення особі або отримання поштового повідомлення про вручення або про відмову в її отриманні, або повернення поштового відправлення з позначкою про невручення. 



Переглядів: 3845
Поширень: 2

Останні новини