Вінничан запрошують взяти участь в опитуванні щодо паркування на Замості 

На наступному тижні, 29 червня, у хабі «Місто змістів» за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) відбудеться презентація та обговорення Концепції паркування в районі Замостя.  До заходу проводять опитування щодо ситуації із паркуванням у місті. Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.  

У ньому можуть взяти участь усі охочі за ЦИМ посиланням.  

Концепція паркування в районі Замостя була розроблена минулого року. Проектом займалися компанія «А+С Україна» спільно з Вінницьким національним технічним університетом на замовлення КП «Агенція просторового розвитку». У рамках проекту обстежували вулиці району, робили аерофотозйомку території в різний час доби, підраховували авто на окремих ділянках та проводили соціологічні опитування. 

«У рамках розробки моделі подальшого розвитку району Замостя спеціальні дослідження проводила компанія, яка має досвід роботи у цій сфері. Тепер важливо провести опитування серед мешканців, щоб побачити, де, на їхню думку, доцільніше облаштовувати нові стоянки, де потрібні платні місця, і як до цього ставляться вінничани. І уже під час зустрічі 29 червня ми хочемо презентувати зокрема і результати цього опитування та обговорити його з фахівцями у сфері мобільності», - розповів директор Агенції просторового розвитку Максим Кравчук.  

Участь в обговоренні Концепції візьмуть представники компанії «А+С Україна», Департаменту енергетики, транспорту і зв'язку Вінницької міської ради, КП «Інститут розвитку міст», депутати міської ради, що входять до постійної комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Захід транслюватиметься наживо у Фейсбуці на сторінці Агенції просторового розвитку.  

 
 


Переглядів: 2556
Поширень: 2

Останні новини