Понад сім сотень вінничан вакцинувалися від коронавірусу цими вихідними 

Упродовж 26-27 червня у Вінницькій міській територіальній громаді працювали два Центри масової вакцинації населення. Один розташувався на Вишеньці в ТРЦ «Мегамолл», інший – на Замості в школі № 32.  

На сайті міськради повідомляють, що за два дні роботи пунктів щеплення 739 вінничан отримали першу дозу вакцини проти Covid-19. У суботу вакцинували 392 охочих, в неділю - 347. 

«У порівнянні з минулими та позаминулими вихідними кількість вакцинованих цієї суботи та неділі значно менша. І, напевно, причиною цього стала спека та ще й три вихідних дні, тому що багато людей виїхали з міста. Та, незважаючи на це, центри працювали у звичному режимі  з 10 до 14-ї години з дотриманням усіх необхідних вимог », - розповіла  заступниця  директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова. 

Зазначають, що до вакцинації містян було залучено 10 медичних бригад. Щеплювали усіх охочих китайською вакциною «CoronaVaс», яка є у достатній кількості.  

Нагадаємо, у Вінницькій міській територіальній громаді вакцинуватись від Covid-19 можна не тільки у Центрах масової вакцинації, а й у стаціонарних пунктах щеплення на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги. Тут вакцинують людей з листа очікування та зареєстрованих в додатку "Дія", які попередньо запрошені сімейними лікарями. 


Переглядів: 2021
Поширень: 0

Останні новини