У Вінниці проведуть освітній захід для громадських організацій 

Наступного тижня у Вінниці відбудеться захід «Соціальне підприємництво: можливості для інститутів громадського суспільства».  

На сайті Вінницької міської ради повідомляють, що захід «Соціальне підприємництво: можливості для ІГС» організовують департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради спільно з Українською соціальною академією. Тут представники громадських і благодійних організацій Вінниччини зможуть дізнатися більше про соціальне підприємництво як механізм фінансової сталості та ефективної реалізації статутної мети діяльності. 

Зокрема на зустрічі виступлять:  

координаторка з розвитку соціального підприємництва у Future Development Agency Аліна Бочарнікова. Вона розкаже про кращі практики для громади.  голова правління Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело Надії» Алла Студілко.   голова ради Асоціації «Відкриті серця» Світлана Демко. Вона розповість про інклюзивні теплиці-майстерні, соціальне підприємство «Віз на возі», сенсорно-інтеграційний простір.  заступник начальника відділу підтримки бізнесу департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Олена Присяжнюк розкаже про можливості для розвитку соціального підприємництва у Вінницькій міській територіальній громаді. 

З 12:00 до 13:00 заплановане обговорення на тему «Особливості роботи соціальних підприємств на базі громадських організацій/благодійних організацій». 

Захід відбудеться у рамках реалізації «Програми розвитку соціального підприємництва у Вінницькій міській територіальній громаді 2020-2022 року».  

Захід пройде 5 липня о 10:00 у хабі «Місто змістів» (вул. Пушкіна, 11). Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена. Охочим відвідати подію потрібно зареєструватись до 4 липня за ЦИМ посиланням. https://forms.gle/m8TKrgfE7hCdACcQ7 

 
 


Переглядів: 2202
Поширень: 0

Останні новини