"Сива краса”, - вінничани приєдналися до всеукраїнського флешмобу  

Відвідувачки Територіального центру соціального обслуговування Вінниці приєдналися до всеукраїнського флешмобу «Пишайтеся сивим волоссям!». Його мета - показати красу сивого волосся. Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.  

Флешмоб стартував у Тернополі. У Вінниці до нього долучилися п’ятеро відвідувачів Терцентру.

«Ми підтримуємо та приєднуємось до тренду популяризації сріблястого волосся. І один день для наших учасниць та учасника став святковим. Майстрині їм створили неймовірні образи. А фотограф зміг передати їхню красу на фото. Естафету ми передаємо Київському міському територіальному центру соціального обслуговування та Територіальному центру соціального обслуговування Індустріального району міста Дніпра. Беріть участь та передавайте естафету іншим територіальним центрам», - закликала завідувачка відділення соціальної допомоги вдома №1 Територіального центру соціального обслуговування Дарья Добряк.

Усі учасники викладають свої світлини у соціальних мережах із хештегом #сивакрасива. Спершу свої фотографії представили жителі Тернополя, згодом Львова. 

«Приємно, що колеги з Тернополя започаткували челендж «Сивакрасива». Цей флешмоб - гарна  нагода нагадати про досвід, про повагу, про красу, про мудрість. Не потрібно боятись років та  сивини. Адже  це  життя, і наші підопічні взяли участь і підтвердили, що вінничанки красиві, розумні та елегантні. До речі, в челенджі у нас брав участь і  сивочолий чоловік. Це дійсно позитивний захід», - додала директорка депаратменту соціальної політики Валентина Войткова. 

Образи для учасників створювали: візажистка Аліна Софьян, майстрині Вінницького вищого професійного училища Юлія Кокошко та Олена Рак. Сукні для заходу вінничанки отримали від всеукраїнського бренду жіночого одягу VOVK.  А фотосесію учасникам  флешмобу влаштували у студії «Lulu».  


Переглядів: 2496
Поширень: 0

Останні новини