«Інвестиційний проект такого масштабу – знакова подія не лише для Вінниці», - мер про завод HEAD

Компанія ТОВ «ХЕД Вінниця» (HEAD Group) розміщує підприємство на території індустріального парку «Вінтер Спорт» на Немирівському шосе. Наразі триває підготовка будівельного майданчика. Площа ділянки - 25 га. Щодня десятки одиниць спеціальної та інженерної техніки виконують земляні роботи. Вже переміщено понад 100 тис. кубометрів ґрунту.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов:

За два роки на цьому полі виросте суперсучасний завод світового бренду спортивного спорядження HEAD. Інвестиційний проект такого масштабузнакова подія не лише для Вінниці і нашого регіону, а всієї України. Будівництво запущено. Від старту робіт пройшло майже два місяці.

Наступний крок – влаштування пальового поля під фундамент. Це спеціальна конструкція, яка забезпечить максимальну стійкість бетонної основи будівлі.

Загалом, як передбачають плани інвестора, орієнтовна площа виробничих об’єктів становитиме 43 тис. кв м. У створення виробничих, адміністративних та складських приміщень компанія готова вкласти близько 80 млн євро.

Маємо сподівання, що вже у 2023 році компанія HEAD Group завершить будівництво об’єкта у Вінниці. Це буде один з найбільших заводів у світі, що випускають лижі та спорядження для цього виду спорту. На ньому зможуть працювати після налагодження усіх етапів виробництва майже 1200 вінничан. Це нові робочі місця і доходи до бюджету громади.

Реалізація цього амбітного проекту - результат командної роботи і тісного діалогу з інвестором. Головне, що попри пандемію і всі виклики для економіки, він запустився! Наше завдання - продовжити якісне супроводження. Тому що в пріоритетах Стратегія 3.0 - економічний розвиток, розбудова індустріальних парків і високотехнологічного виробництва.



Переглядів: 2539
Поширень: 1

Останні новини