Наприкінці липня у Вінниці відбудеться мистецький фестиваль «Ticket to the SUN»

У Вінниці відкрили продаж квитків на триденний мистецький фестиваль “Ticket to the SUN 2021”. Він відбудеться за два тижні – 30-31 липня й 1 серпня. 

Організатори NGO “PLAI” повідомили, що програму поки не розкривають. Водночас зазначають, що на відвідувачів чекає три повноцінні дні на межі міста та лісу: музика на будь-який смак, лекції, воркшопи, екскурсії, відпочинок, перформанси, ранкова йога, каяки, скелелазіння, слеклайн, вуличні народні ігрища, купання, екскурсії.

Також на гостей чекає музична, перформативна, літературна, візуальна та кіно- програми. Загалом – 8 різних локацій з дійствами та майстер-класами.

– У програмі цьогорічного open-air – виступи відомих українських музикантів у різних жанрах, різноманітні тематичні майстер-класи та воркшопи: хореографічний перформанс, співголосся, робота з керамікою, створення верет (тканих килимків) та інше, – кажуть організатори.

– На вікенді будуть ранкова йога, каяки, скелелазіння, слеклайн, вуличні народні ігрища, купання, екскурсії. Для зручності учасників з інших міст та любителів спати під зорями на “Території SUN” розгорнеться наметове містечко. Також буде організований фудкорт, – йдеться у повідомленні. 

“Ticket to the SUN” відбудеться у Вінниці з 30 липня по 1 серпня на “Sun-території” (територія колишнього санаторію ім. Коцюбинського, що по вул. Маяковського, 243 на Старому місті).

Вартість квитків: один день – 100 грн (кожен день браслет матиме інший колір), абонемент – 250 грн. Квитки можна придбати за ЦИМ посиланням. Їх можна буде придбати й на вході, але тоді ціна буде вища.


Переглядів: 2389
Поширень: 0

Останні новини