Варіанти оформлення КАСКО

Крім поліса ОСЦПВ, який потрібно оформляти кожному автовласнику, за винятком пільгових категорій, КАСКО є добровільним страхуванням. У деяких випадках, наприклад, у разі покупки авто в кредит, він стає обов’язковим. На відміну від автоцивілки, що захищає майно і здоров’я третіх осіб від ваших дій на дорозі, КАСКО покриває збиток, завданий автомобілю власника. Перелік причин, на які поширюється дія страхового договору, буде залежати від обраного пакета послуг, щомісячної оплати. Розглянемо основні варіанти.

Основні ризики та вартість поліса

Пропозиції за пакетами КАСКО залежать від обраної страхової компанії. Найбільші пропонують клієнтам самостійно вибрати ризики. До переліку входять:

загоряння; пошкодження через стихійні лиха; ДТП; крадіжка; акт вандалізму; падіння предметів на авто тощо.

Оформляючи електронний страховий поліс http://tig.com.ua/ потрібно врахувати, що чим більше ризиків увійде до пакету, тим дорожче буде щомісячна оплата. Крім того, на вартість впливають стаж водіння, розмір франшизи, територія покриття, рік випуску автомобіля, його вартість тощо.

Найбільш універсальним варіантом є «КАСКО стандарт». Автовласник може самостійно вибрати ризики, а також розмір франшизи. Наприклад, якщо часто їздите, є сенс застрахувати транспортний засіб тільки від ДТП. У разі, коли автомобіль схильний до підвищеного ризику посягання третіх осіб, можна вибрати захист виключно від викрадення.

Спеціальні пропозиції КАСКО та оформлення поліса

Володіння особистим авто привносить у життя більше свободи, але водночас додає занепокоєння. Щодня виїжджаючи на дорогу, транспортний засіб піддається ризику. Загроза зростає зі збільшенням трафіку і приходом холодної пори року. Так, водити в Києві, Харкові, Одесі, Львові чи Дніпрі небезпечніше, ніж у Полтаві чи Чернігові. В осінньо-зимовий період комунальні служби не завжди справляються з розчищенням дороги. Є безліч чинників, здатних призвести до ДТП.

Автовласник хвилюється про власне здоров’я і збереження транспортного засобу. Дерево, що впало, дії вандалів, викрадення, неуважний велосипедист, або, що гірше, інший водій, можуть завдати істотної шкоди. Щоби знизити рівень тривоги та уникнути серйозних фінансових проблем, оптимальним виходом стане оформлення КАСКО.

В Україні безліч компаній надає таку послугу. Вибирати потрібно тільки ті з них, які відрізняються високим показником виплат. Перед тим як вибрати страхову компанію, вивчіть її фінансову звітність, переконайтеся, що вона не перший рік присутня на ринку. Хороша репутація та позитивні відгуки клієнтів — це ще один привід звернутися для оформлення поліса.

«ТЕКОМ» пропонує комфортні умови для автовласників. Діючи з 1997 року, страхова компанія напрацювала значний досвід і здатна забезпечити клієнтам стабільність, впевненість і надійність. Кожен автовласник отримає індивідуальний підхід і зможе самостійно вибрати перелік ризиків. Крім того, доступна оплата частинами. ПрАТ «ТЕКОМ» пропонує економний варіант для обережних водіїв — «КАСКО 50 на 50». Ви сплачуєте лише половину вартості на рік. Якщо виникає страховий випадок, тільки тоді вноситься друга частина.

Також доступні програми «КАСКО міні» для старих транспортних засобів віком до 15 років і «КАСКО Антикриз», — усього 2% на рік від вартості авто без урахування його зносу. Більш детальну інформацію ви можете уточнити у менеджерів «ТЕКОМ».


Переглядів: 1506
Поширень: 0

Останні новини