Подаруй коханій «Скрябіна» - купуй квитки, запрошуй на концерт!

Ювілейний вінницький концерт «Скрябін: Андрій Кузьменко – 50 років від дня народження» - чудова нагода висловити свої найтепліші почуття та щасливо провести час разом із коханою людиною. Подаруй коханій людині квиток на концерт, який відбудеться 20 вересня, о 19.00, у Вінницькому «Будинку Офіцерів». І ніжна та чуттєва сторона ліричних хітів «Скрябіна» знову надихне вас на кохання та романтику.

«Давай виключим світло і будем мовчати
Про то, шо не можна словами сказати,
Не можна писати, неможливо зіграти,
А тільки мовчати, тихенько мовчати…»

Ні, учасники ювілейного концерту у Вінниці мовчати не будуть. Разом із вами у цей день на сцені кращі пісні Андрія на повен голос співатимуть:

гурт "Скрябін" - колектив-легенда, який свято береже пам'ять, традиції та музику Кузьми; Євген Галич - талановитий музикант, лідер популярного рок-гурту "O.Torvald"; Злата Огнєвіч - співачка, яка у 2013 році здобула для України почесне третє місце на "Євробаченні".

Квитки у продажу:

- каса Вінницького «Будинку Офіцерів» (пл.Перемоги, 1) - каса Вінницького облмуздрамтеатру ім.Садовського (вул.Театральна, 13) - каса Вінницької обласної філармонії ім.Леонтовича (Хмельницьке шосе, 7) - каса Вінницького Універмагу (пл.Гагаріна, 2) - он-лайн сервіс concert.ua: https://tinyurl.com/y8bb4g9g

Дітям до восьми років у супроводі батьків вхід безкоштовно!

Безкоштовна доставка квиткiв по Вiнницi - 0432 69 2222, 097 05 22222.

Організатор - продюсерський центр "Nekrasov".

Медіа-партнер - MoeMisto.ua.

Партнер – ТЦ «Sky Park».

Приймає та пригощає - "Сказка".

#PC_NEKRASOV



Переглядів: 2745
Поширень: 1

Останні новини