У будинку 13 на вулиці Оводова завершили ремонт

У Вінниці у дворі на вул. Оводова,13 постелили новий асфальт та зробили відмостку біля будинку. Міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що тут завершили комплексний капітальний ремонт.

«Ми продовжуємо оновлювати прибудинкові території відповідно до графіку цього року. У переліку і такі, де раніше планово замінили зношені інженерні комунікації. Практика виправдовує себе роками, адже це справді господарський підхід», – каже Сергій Моргунов.

З початку року у Вінниці планували відремонтувати вісім прибудинкових територій. Згодом виділили додаткове фінансування ще на чотири двори. У 2021 році вже виконали капітальний ремонт на прибудинкових територіях за адресами: провулок Комунальний, 5, вул. Антонова, 58, вул. Гоголя, 6а, вул. Миколайчука, 19, проспект Космонавтів, 41-43, вул. Оводова, 13. Роботи тривають також біля будинку №24 на проспекті Космонавтів. У планах ще виконати ремонт у дворах на проспекті Юності, 77, 79, 81 та на вул. Грушевського, 66.

«Красивий вигляд з вікна квартири важливий для кожного мешканця. І мені приємно, що вінничани готові спільно працювати над комфортом у своєму дворі», – зазначив міський голова. 


Переглядів: 1911
Поширень: 0

Останні новини