За вихідні у Вінниці вакцинували більше тисячі людей

За вихідні 24-25 липня у двох Центрах масової вакцинації щеплення від COVID-19 отримали 1536 вінничан.

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, в суботу імунізували 771 людину, а в неділю – 765.

– Міський голова зазначив, що Центри вакцинації мають працювати у різних районах міста, тому ми розмістили один на Вишеньці у ТРЦ “Мегамолл”, інший – на базі “Експоцентру”. Тут за два дні імунізували 1536 вінничан препаратом “Соmirnaty” американського бренду “Pfizer” та американською вакциною “Moderna”, – розповіла Світлана Стефанкова, заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради.

Крім цього впродовж 22 та 23 липня (четвер-п’ятниця) у Вінниці працював ще один Центр вакцинації населення – у приміщенні Міського палацу мистецтв “Зоря”. Там також щеплювали вакциною “Соmirnaty” від “Pfizer” (вакцинувалось 426 вінничан).

У міській раді повідомили, що надалі Центр вакцинації населення на базі Міського палацу мистецтв “Зоря” працюватиме з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 14:00 години. До вакцинації доступні препарати “Соmirnaty” від “Pfizer” та “Moderna”.

А в Центрах первинної медико-санітарної допомоги в пунктах щеплень щоденно проводиться вакцинація та ревакцинація другою дозою китайської вакцини “CoronaVaс” та ревакцинація вакциною “Соmirnaty” від “Pfizer”. Стаціонарні пункти щеплень в ЦМПСД працюють з 9:00 до 13:00.


Переглядів: 1864
Поширень: 0

Останні новини