Від початку року на п’яти вулицях у приватному секторі Вінниці зробили нові дороги 

П’ять нових доріг проклали на вулицях приватних секторів у Вінниці від початку 2021 року.  

Нещодавно завершено капітальний ремонт Пластового тупика на Старому місті. Тут заасфальтували майже 1000 кв м. Тривають роботи на вулицях Суворова та Тракторній. Роботи проходять на умовах співфінансування. 

«На п'яти вулицях у приватному секторі - нові дороги з початку року. Працюємо згідно з графіком, який складений спільно з мешканцями. Адже важлива їхня дольова участь у цих проектах, – пише міський голова Вінниці Сергій Моргунов. – Пластовий тупик на Старому місті - приклад об'єднання зусиль. Люди зібрались, домовились, визначились з планом робіт. Підтримку з бюджету у першу чергу отримують саме такі вінничани - активні і згуртовані. На цій ділянці заасфальтували майже 1000 кв м. Як кажуть мешканці цієї вулиці – приємно, що біля їхніх будинків вже гарна дорога». 

Також в цьому році новий асфальт на умовах співфінансування вже постелили на вулиці Юрія Курія в районі олієжиркомбінату. Тут заасфальтували майже півкілометра дороги – понад 1700 кв м покриття. Також завершили ремонт по 2-му провулку Вишневського, вул Гагаріна та Огієнка.  

«Ще дві вулиці  – у роботі. Наразі на умовах співфінансування асфальтують вулицю Суворова це – 435 метрів. Тут вже викопали корито, засипали його щебенем. Плануємо приступити до асфальтування», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк. 

Тривають роботи й на вулиці Тракторній, а саме: на ділянці протяжністю 275 метрів. Тут ремонт проводять також на умовах співфінансування. Вже викопали корито, будуть приступати до засипки щебеню.  

Також у місті триває поточний ремонт вулиць. За минулий тиждень відремонтували 1424 м2 доріг на вулицях: Ватутіна, Чумацькій, Амосова, Г. Успенського, Гонти, Чехова, Береста, Герцена, Магістратській, Хмельницьке шосе. 



Переглядів: 2060
Поширень: 0

Останні новини