Бізнес-нетворкінг у Вінниці збирає підприємців малого та середнього бізнесу 

У Вінниці 5 серпня відбудеться бізнес-інтенсив «HoReCa.Restart» – традиційна подія для навчання і нетворкінгу, ініційована Business People Club та започаткована у 2018 році з метою розвитку та підтримки малого і середнього бізнесу. Захід збирає представників та експертів сфери гостинності, які розповідають про свої фірмові секрети, діляться досвідом і дають відповіді на питання учасників.  

Подію анонсували на сайті Вінницької міської ради.  

У 2021 захід проводиться в рамках ініціативи «COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ» проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.  

Мета цього проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. «COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКА» у Вінниці створена на базі Business People Club та обслуговує Вінницьку, Хмельницьку і Житомирську області, а також інші регіони України за запитом”, - пишуть у міськраді. 

Партнерами бізнес-інтенсиву є Вінницька міська рада та Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль». 

Цьогоріч «HoReCa.Restart» проходитиме паралельно у двох форматах: офлайн (ресторан Mont Blanc, для обмеженого кола учасників) та онлайн.  

Реєстрація на участь в обох форматах відбувається на САЙТІ.  

Серед тем, які будуть обговорюватися: 

Технології створення сильного бренду та фірмового стилю закладу  Планування розвитку і масштабування закладу гостинності  Світові та українські тренди ресторанного і готельного бізнесу  Виведення сервісу на новий якісний рівень   Формування команди професіоналів 

Отримані знання допоможуть підприємцям покращити навички ведення власного бізнесу, збільшити прибуток та впізнаваність закладу у сфері гостинності. 

 
 


Переглядів: 1781
Поширень: 2

Останні новини